5 zázračných výhod SMS marketingu

10.02.2021

Nevyvratitelné důvody, proč byste měli SMS marketing používat ve vaší komunikaci s potenciálními a současnými zákazníky.

Jelikož neustále více lidí tráví více času na svých smartphonech, stále více firem si uvědomuje, že pokud chtějí získat jejich pozornost, musí se tomu přizpůsobit.

Mnoho firem se však stále mylně domnívá, že SMS marketing vyžaduje velké investice do aplikací, neumožňuje osobní a cílenou komunikaci, nebo že je třeba řešit náročné GDPR podmínky.

Ale to je omyl.

Realita je taková, že SMS marketing je mnohem jednodušší, levnější a efektivnější než všechny ostatní marketingové kanály.

A nyní se dozvíte proč:

1. Je to přímý a okamžitý kanál

SMS je snad jediným kanálem s mírou přečtení až 97% do 15 minut od doručení!

Můžete si být tedy jisti, že informace, které chcete prodat vaší cílové skupině se k ní zaručeně dostanou a navíc téměř okamžitě. Významných 45% SMS kampaní generuje úspěšné ROI (návratnost investic) a v kombinaci s jinými populárními kanály, jako jsou e-mail a sociální média, dosahují více než 50%.

2. 100% měřitelnost

Tak, jak víte měřit online a email marketingové kampaně, dokážete měřit i SMS kampaně. Ve webovém rozhraní můžete vidět všechny podrobné statistiky ohledně prokliků na váš web a přesnému počtu nákupů, ke kterým vedly vámi rozeslané SMS.

3. SMS není e-mail aneb POZORNOST nad zlato

E-mailů jsou již lidé přesyceni a častokrát dokonce končí v reklamách nebo spamu (takže se k cílovému publiku ani nedostanou), u SMS je to něco úplně jiného. V žádném spam filtru nebo v sekci reklamy (které nikdo nečte) se vaše SMS neztratí. A právě to znamená, že získáte pozornost.

Pak už jen pozornost proměníte na peníze.

4. Široká škála využití

SMS můžete využívat mnoha způsoby. Můžete se připomenout slevou, připomenout termín schůzky, připomenout nezaplacené zboží v košíku, popřát na narozeniny, připomenout nový blog v newsletteru, uspořádat soutěž, dotazovat zákazníky, posílat fotografie nebo videa, popřát hezké svátky a mnoho dalšího.

Zamyslete se nad tím. Získejte si důvěru a vybudujte si dlouhodobý vztah s vašimi zákazníky.

5. Extra nízké náklady

Pokud si zvolíte správného SMS providera jako například CentrumSMS, můžete v průměru za 1 SMS platit pouze 0,13 Kč a denně jich posílat kolik jen chcete pomocí jednoduché aplikace v telefonu. Telefon můžete nadále používat i na běžné věci jako dosud.

Zvyšte zisky své firmy pomocí SMS marketingu i vy

Vyzkoušejte novou českou aplikaci pro firmy na rozesílání SMS na 14 dní zdarma. Můžete tak rozeslat až 1500 SMS za 0 Kč.

Sami tak zjistíte, že SMS marketing funguje a nic neriskujete.


Chcete službu vyzkoušet zdarma?

Pokud ano, kontaktujte nás, poradíme Vám jak systém nastavit a získate 14 dní služby ZCELA ZDARMA

Potřebujete poradit?

Jsme tu pro Vás

534 534 236